Angajare asistenți medicali

Angajare asistenți medicali

  • Postat in: 11-09-2023

Buna ziua,

 Numele meu este Sorescu Adrian, managerul societatii Aedan Top Green SRL, o societate cu profil de recrutare si plasare forta de munca, asistente si asistenti medicali.
 Societatea nostra are in acest moment cereri de angajare din Austria de la spitale nationale, private si centrele de ingrijire batrani. Conditiile sunt extrem de avantajoase, salariu de min 3000 euro / luna. Noi asiguram toata logistica necesara de la transport, acomodare, cazare, cursuri de limba germana, cursuri de echivalare diploma unde este necesar cat si integrarea in cadrul serviciului. Prin aceasta prezentare dorim sa va propunem o forma de colaborare cu toti cursantii dv care au terminat scoala de asistenti medicale in speranta ca putem sa venim in intampinarea nevoilor lor. Daca considerati oportuna o posibila colaborare, va rog sa transmiteti absolventilor in mod special celor din promotia 2023 sa ne contacteze.
 Precizam ca spitalele si caminele de batrani au bugetat si un comision de pana la 1.000 ron pentru fiecare persoana intermediata care semneaza contractele de angajare, comisionul fiind facturat de catre societatea noastra. In acest moment avem un numar de 750 locuri disponibile aferente contractelor pe care le derulam impreuna cu statul austriac.

   Numai bine,

 Telefon:  +40747 763 335
 WhatsApp: +40724 100 854
 www.aedantopgreen.at