Reguli obligatorii aplicabile în cazul izolării unui elev sau angajat, 15.02.2021

Reguli obligatorii aplicabile în cazul izolării unui elev sau angajat, 15.02.2021

  • Postat in: 15-02-2021

Reguli obligatorii aplicabile în cazul izolării unui elev/cadru didactic/angajat

1)    Elevul/cadrul didactic/angajatul cu simptomatologie va purta mască pe parcursul deplasării la camera de izolare și tot timpul în care se află în camera de izolare, ca și persoanele însoțitoare.

2)    Persoanele care au însoțit elevul/cadrul didactic/angajatul la camera de izolare părăsesc camera la venirea cadrului medical care se va ocupa de caz.

3)    Persoanele care au însoțit elevul/cadrul didactic/angajatul la camera de izolare părăsesc camera de izolare având masca pusă, își dezinfectează mâinile cu soluție din dispenserele aflate lângă ușă, se spală apoi pe mâini la grupul sanitar,țși schimbă masca.

4)    Persoana care îngrijește elevul/cadrul didactic/angajatul izolat, care efectuează testul antigen rapid va purta mască, mănuși, vizier, halat de protecție.

5)    După ce persoana suspectă de infecție cu SARS-COV-2 a părăsit camera de izolare, aceasta va fi aerisită, dezinfectată cu substanțe dezinfectante avizate și dezinfectată cu lampa UVC timp de 30 min.

6)    Sala de curs, holurile școlii, grupurile sanitare, folosite de persoana suspectă de infecția cu SARS-COV-2 vor fi curățate, dezinfectate folosind produse de curățenie și dezinfecție avizate și la sfârșitul programului vor fi supuse dezinfecție cu lampa UVC, timp de 30 min. fiecare.

Conducerea școlii