Anunț pentru candidații înscriși pentru anul I, an școlar 2020-2021, 19 august 2020

Anunț pentru candidații înscriși pentru anul I, an școlar 2020-2021, 19 august 2020

  • Postat in: 19-08-2020

În atenția persoanelor înscrise on line  pentru anul I din anul școlar 2020-2021, specializarea: Asistent medical generalist,


Conducerea școlii va informează:


1. În perioada: 20 august - 7 septembrie 2020, sunteți rugați să vă prezentați la sediul școlii pentru a finaliza dosarul de înscriere.

Trebuie să aduceți următoarele documente:

- diploma de bacalaureat sau certificatul de absolvire a liceului: copie și original

- foaia matricolă: copie și original

- CI: copie și original 

- certificatul de naștere: copie și original

- certificatul de căsătorie (dacă este cazul): copie și original

- adeverință medicală de la medicul de familie, care să ateste că sunteți Clinic sănătos, apt pentru școlarizare

- cererea de înscriere, completată și semnată (vă rugăm să o descărcați de la avizierul electronic, din anunțul următor)


2. Pentru a respecta măsurile de protecție și prevenire a răspândirii îmbolnăvirii cu coronavirus,  vă rugăm să sunați, în prealabil, pentru a vă programa vizita la școală: 021/2531394.


2. Pentru protecția datelor cu caracter personal, nicio informație care conține date personale ale dumneavoastră (nume, prenume, adresă etc.) nu va deveni publică. Din acest motiv:

- fiecărui candidat i s-a alocat un ID provizoriu sub care va primi diverse informații cu caracter personal; pentru a vă cunoaște acest ID, telefonați la secretariat sau solicitați-l în momentul depunerii documentelor de mai sus. 


- după începerea școlii, fiecare candidat va primi un ID final, pe care îl va utiliza pe parcursul celor 3 ani de studii.