Anunț pentru anul III AMG privind examenul de certificare, 21 iulie 2020

Anunț pentru anul III AMG privind examenul de certificare, 21 iulie 2020

  • Postat in: 21-07-2020

Dragi elevi

1. Conform Ordinului Ministerului educației și cercetării nr. 4494/10 iunie 2020 privind organizarea și desfășurarea examenului de certificare a calificării profesionale, examenul se va susține ONLINE.

Examinarea ”FAȚĂ ÎN FAȚĂ” se realizează DOAR în situații EXCEPȚIONALE: elevi care nu dețin echipamente performante sau o bună conexiune la internet; acești elevi trebuie să facă solicitare scrisă și transmisă pe mail, să declare pe propria răspundere că nu dețin aceste echipamente și să ia la cunoștință de măsurile stricte de protecție împotriva răspândirii corona virusului, așa cum v-am anunțat într-o postare anterioară.

Vă rugăm să luați în considerare numai informațiile oficiale postate de către conducere la avizierul electronic al școlii.

2. Singurele cerințe tehnice pentru elevii care vor susține examenul ONLINE sunt să știe să deschidă calculatorul/telefonul/laptopul/tableta și să deschidă aplicați ZOOM.

3. Cerințele pentru elevii care vor susține examenul ”FAȚĂ ÎN FAȚĂ” sunt: să deschidă laptopul, să se conecteze la videoproiector, să utilizeze stickul de memorie și să proiecteze prezentarea.

5. Vă mai reamintim să următiți zilnic anunțurile postate la avizierul electronic.


Conducerea școlii